BEREIKBAARHEID

On 26 maart 2014 by Daan van Reijn in Homepage

Handig met de tram of de auto. Of gewoon lopend.

Het prettige van zo’n centraal gelegen locatie is de uitstekende bereikbaarheid. Het openbaar vervoer stopt bijna voor de deur en ook met de auto is Wijnhavenkwartier prima bereikbaar. Maar vaak is vervoer niet eens nodig; de binnenstad met alle mogelijke winkels en overdekte markten ligt vrijwel naast de deur. Fietsen en lopend ontdekt u steeds weer nieuwe adresjes, want de binnenstad van Den Haag beweegt en leeft!

loc

Perfect openbaar vervoer
Wijnhavenkwartier ligt op nog geen twee minuten lopen van de RandstadRail. Op de Kalvermarkt komen de lijnen 2, 3 en 4 samen en waaieren ze weer uit richting Loosduinen, Kraaijenstein, de Uithof, Leidschendam en Zoetermeer. Het vernieuwde Den Haag CS ligt op maar vijf minuten lopen.

rand2
utrechtsebaan

Prettig parkeren
Wilt u tòch de auto gebruiken: via Schedeldoekshaven en het Prins Bernhardviaduct is de Utrechtsebaan bijna om de hoek. U rijdt naar de A4 en A13, richting Amsterdam en Rotterdam. Onder Wijnhavenkwartier zijn ruim 600 parkeerplaatsen beschikbaar. Een deel daarvan is uitsluitend bestemd voor bewoners en werknemers van Wijnhavenkwartier, een ander deel is beschikbaar voor bezoekers.

payoff