Eerste tekenen bouw Wijnhavenkwartier zichtbaar

On 10 juni 2014 by Daan van Reijn in Nieuws

Werkzaamheden nuts Turfmarkt

De komende periode gaat er gewerkt worden aan het verleggen van kabels en leidingen in de Turfmarkt. Deze werkzaamheden zijn nodig voor de renovatie van Wijnhavenkwartier.

imageVanaf volgende week wordt op de Turfmarkt, tussen het Lage Zand en de doorgang tussen de voormalige ministeries, een hek geplaatst ter hoogte van de dichtstbijzijnde bomenrij. Vanaf dat moment is alles tussen dit hek en het gebouw bouwterrein. Dit hek is nog niet de schutting, omdat dit nog niet de definitieve positie is. Tot eind augustus wordt binnen dit bouwterrein gewerkt aan diverse werkzaamheden. Vanaf eind augustus starten de grootschaligere (sloop)werkzaamheden aan het pand. In de periode daarvoor zullen enige bomen op de Turfmarkt gekapt moeten worden en zal het bouwterrein verder opschuiven. Bedoeling is dat dan ook de definitieve schutting geplaatst wordt.

planning

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan kunt u een e-mail sturen naar wijnhavenkwartier@heijmans.nl of bellen met het Wjinhavenkwartier telefoonnummer (010) 266 28 85.

Wilt u als eerste geïnformeerd worden over de bouwwerkzaamheden rondom Wijnhavenkwartier? Schrijf u dan hier in voor de e-mail alert.