Unknown

Instagram-tour Wijnhavenkwartier Den Haag

On 18 maart 2015 by Daan van Reijn in Nieuws

Heijmans werkt in het hart van Den Haag aan één van de grootste kantoortransformaties in Nederland. Het voormalige ministeriegebouw uit de jaren zeventig wordt tot op het betonskelet gesloopt en opnieuw opgebouwd tot universiteitsgebouw annex wooncomplex met 170 appartementen, horeca, winkels en parkeren inbegrepen. Momenteel zijn we aan het slopen en opbouwen tegelijk. Een ideaal moment om een keer exclusief door het gebouw te gaan dwalen.

Unknown-1

Heijmans en Instagramers Den Haag nodigen tien fanatieke Instagramers uit om mee op tour te gaan door dit icoon in aanbouw. Je krijgt een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de bouwplaats en te genieten van het prachtige uitzicht.

Na het Waterliniemuseum #WLMtour, het Nationaal Militair Museum #NMMtour en Het #Timmerhuis (2x met Instawalk010) is het Wijnhavenkwartier de vijfde Instagram-tour die Heijmans organiseert.

Aanmelden

Wij zoeken maximaal tien Instagramers die samen met Heijmans en Instagramers Den Haag op donderdag 16 april van 16:00 tot 18:00 uur over de bouwlocatie aan de Turfmarkt willen dwalen. Uiteindelijk met één doel: mooie beelden vastleggen met Instagram van dit imposante gebouw. Aanmelden kan t/m vrijdag 10 april. Dan maken we ook de personen bekend die met ons op tour gaan!

Klik hier om je aan te melden!